Βάσεις για επιμήκυνση νυχιών!

Slider BG

 

Βάσεις με τις οποίες μπορείτε να επιμηκύνεται τα νύχια!

Στη NEONAIL θα βρείτε προϊόντα που ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία και παρόλο που κάθε ένα από αυτά σας δίνει τη δυνατότητα να επιμηκύνεται τα νύχια έως και 7 mm, είναι πολύ διαφορετικά μεταξύ τους.

Κάθε βάση έχει διαφορετικές ιδιότητες και μερικές από αυτές έχουν ακόμη και χρώμα - πρέπει να σκεφτείτε τι χρειάζεστε και πώς θέλετε να φαίνεται το μανικιούρ σας - γιατί αυτό θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την κατάλληλη βάση.

Θα τις χρησιμοποιήσετε όχι μόνο για επιμηκύνσεις, αλλά και ως κλασική βάση σε ένα ημιμόνιμο μανικιούρ.

Base Extra - αυτή η βάση είναι κατάλληλη τόσο για επιμήκυνση των νυχιών όσο και για εφαρμογή σε σπασμένα νύχια. Είναι εύκολη στην εφαρμογή της γιατί χάρη στην μεσαία πυκνότητά της σας αφήνει χρόνο να δουλέψετε το προϊόν επάνω στο νύχι και να το απλώσετε ομοιόμορφα χωρίς να λερώσετε το δέρμα. Διαθέτει επίσης κοντό επίπεδο πινέλο κατάλληλο για χτίσιμο. Με το Base Extra, το μανικιούρ θα παραμείνει στα νύχια έως και 5 εβδομάδες.

Revital Base Fiber - μία μοναδική βάση που περιέχει ίνες ασβεστίου, βιταμίνης Ε που  τυλίγουν το νύχι και το γεμίζουν - χάρη σε αυτά, το προϊόν είναι κατάλληλο για λεπτά και εύθραστα νύχια. Μπορείτε να δημιουργήσετε την τέλεια "καμπύλη C" στην επιφάνεια του νυχιού. Έχει επίσης μεσαία πυκνότητα συνοχής με πολύ βολικό πινέλο.

Cover Base Protein - μία βάση πρωτεΐνης που όχι μόνο επιμηκύνει τα νύχια αλλά τους δίνει και χρώμα! Αυτό το προϊόν διατίθεται σε τρεις αποχρώσεις: Natural Nude, Cream Beige και Nude Rose. Έχει μεσαίου πάχους πυκνότητα και φόρμουλα χάρη στην οποία μπορείτε να δημιουργήσετε την τέλεια καμπύλη "C". Επιπλέον, είναι θερμοσταθερό και εύκολο στην εφαρμογή - έχει κοντό πινέλο.

Base Extra Cover - μία πολύ πυκνή βάση που θα επεκτείνει τα νύχια σας και θα δημιουργήσει μια καμπύλη "C". Έχει ένα μπεζ-ροζ χρώμα, το οποίο βοηθά να εξομαλυνθεί η σκιά του νυχιού και να αυξηθεί η κάλυψη των παστέλ χρωμάτων των ημιμόνιμων βερνικιών. Με το Base Extra Cover μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα όμορφο στυλ όπως γαλλικό μανικιούρ ή babyboomer. Επιλέξτε ανθεκτικότητα έως 35 ημέρες και ενίσχυση των νυχιών.

Ψάχνετε για ένα προϊόν που θα επεκτείνει τα νύχια περισσότερο από 7 mm; Στοιχηματίστε στη βάση 6in1 Silk Protein - Η πλάκα του νυχιού θα κερδίσει επιπλέον 1 cm σε μήκος! Είναι ένα προϊόν παχύρευστο, που περιέχει πρωτεΐνες μεταξιού στη σύνθεσή του. Χάρη σε αυτό, μπορείτε να επιμηκύνεται τα νύχια και αν θέλετε να το εφαρμόσετε μόνο του για ένα ανθεκτικό αποτέλεσμα!

Ανεξάρτητα από τη βάση που θα επιλέξετε, η διαδικασία επιμήκυνσης των νυχιών είναι η ίδια.

Να θυμάστε ότι εκτός από τη βάση, θα χρειαστείτε επίσης φόρμες επιμήκυνσης.

Βήμα 1 - προετοιμάστε την επιφάνεια των νυχιών όπως κάνετε όταν εκτελείτε ένα ημιμόνιμο μανικιούρ. Εφαρμόστε κατάλληλο primer στην επιφάνεια του νυχιού. Απλώστε ένα λεπτό στρώμα της βάσης και πολυμερίστε το σε λάμπα UV/LED.

Βήμα 2 - τοποθετήστε την φόρμα κάτω από την ελεύθερη άκρη του νυχιού.

Βήμα 3 - εφαρμόστε τη βάση στη φόρμα επεκτείνοντάς την στο φυσικό νύχι. Η φόρμα έχει οδηγούς για να κάνετε τη δουλειά σας ευκολότερη - χάρη σε αυτούς θα γνωρίζετε πως να εφαρμόσετε το προϊόν. Εφαρμόστε ένα παχύτερο στρώμα της βάσης στη φόρμα για να ευθυγραμμίσετε το εκτεταμένο τμήμα του νυχιού με τη φυσική πλάκα του νυχιού. Στη συνέχεια, ελέγξτε αν η καμπύλη "C" είναι επαρκής, αν όχι - προσθέστε μια μικρή ποσότητα βάσης.

Βήμα 4 - πολυμερίστε στο προϊόν σε λάμπα UV/LED. Μόλις πολυμεριστεί το προϊόν, μπορείτε να αφαιρέσετε απαλά τη φόρμα από τα νύχια.

Βήμα 5 - απλώστε το δεύτερο στρώμα της βάσης και πολυμερίστε ξανά στη λάμπα. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να εφαρμόσετε ξανά μία ποσότητα βάσης.

Βήμα 6 - δώστε το τέλειο σχήμα στα νύχια - δουλεύοντας με μία κατάλληλη λίμα νυχιών διορθώστε τα ανώμαλα σημεία και δώστε ομοιομορφία στην επιφάνεια του νυχιού χωρίς να χαλάσετε την καμπύλη C. Στη συνέχεια προχωρήσετε, εάν επιθυμείτε στην εφαρμογή ενός ημιμόνιμου βερνικιού.

 Έχετε αμφιβολίες, δείτε το βίντεο που ακολουθεί!

 


Εκτύπωση   Email