ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

H NEONAIL GREECE διοργανώνει σεμινάρια ονυχοπλαστικής που απευθύνονται τόσο σε τεχνίτριες νυχιών που ξεκινούν τώρα την καριέρα τους όσο και σε έμπειρες τεχνίτριες που θέλουν να εμπλουτίσουν τις υπηρεσίες τους.

Τα σεμινάρια μας πραγματοποιούνται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο πλήρως εξοπλισμένο με υλικά της NEONAIL EXPERT!

Μαζί μας θα ανοίξετε τα φτερά σας!

ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΜΑΣ

Image

ΕΛΕΝΗ ΔΕΛΗΜΠΑΛΤΑ

Ασχολούμαι με το styling νυχιών από το 2003. Για 7 χρόνια διατηρούσα δικό μου nail studio αλλά αποφάσισα να αλλάξω πορεία και έτσι με κέρδισε η εκπαίδευση με την οποία ασχολούμαι τα τελευταία δέκα χρόνια. Αγαπώ την δημιουργία, την βελτίωση και την εξέλιξη. Έχω παρακολουθήσει πολλά εκπαιδευτικά σεμινάρια εντός και εκτός Ελλάδας, έχω πάρει μέρος σε διαγωνισμούς και εκθέσεις και έχω εκπαιδεύσει πολλούς ανερχόμενους τεχνίτες νυχιών. 

Πιστεύω ότι με θέληση, σωστή καθοδήγηση και πρακτική εξάσκηση τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Μου αρέσει να δοκιμάζω και να πειραματίζομαι με τα υλικά της ονυχοπλαστικής. Έχω μεγάλη αγάπη για το nail art και έχω αφιερώσει πολλές ώρες εξασκήσεις σε αυτό. Ανυπομονώ να μοιραστώ τις γνώσεις μου και τις πολύτιμες πληροφορίες που έχω μαζέψει όλα αυτά τα χρόνια της πορείας μου μαζί σας, μέσα από τον κόσμο της NEONAIL.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος στα σεμινάρια NEONAIL GREECE

Όλα τα υλικά και τα εργαλεία που απαιτούνται για το πρακτικό μέρος του σεμιναρίου διατίθενται από την εταιρεία μας. Την ημέρα διεξαγωγής των σεμιναρίων οι συμμετέχοντες έχουν έκπτωση 15% σε όλα μας τα προϊόντα.

Θα δοθεί ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Κάνε Εγγραφή

...και γίνε EXPERT!!

Phone: 213 0992238
Email: neonailgr@gmail.com

Συμπληρώστε την φόρμα για το σεμινάριο που σας ενδιαφέρει, χωρίς καμία δέσμευση,  και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικά για να σας δώσει περισσότερες πληροφορίες.