Τρόποι Πληρωμής

Στο κατάστημα κατά την παραλαβή

Σε περίπτωση παραλαβής της παραγγελίας σας από το κατάστημα, μπορείτε να πληρώσετε είτε μετρητοίς ή με την πιστωτική / χρεωστική σας κάρτα κατά την παραλαβή.

Με αντικαταβολή

Πληρώνετε την στιγμή της παραλαβής. Η παραγγελία σας αποστέλλεται με εταιρεία ταχυμεταφοράς και το κόστος της αντικαταβολής που χρεώνεται από την εταιρία ταχυμεταφορών είναι 1,90€.

Το κόστος της αντικαταβολής, εφ' όσον το έχετε επιλέξει, συμπεριλαμβάνεται στο συνολικό κόστος της παραγγελίας σας και ΔΕΝ πληρώνετε κανένα επιπλέον ποσό κατά την παραλαβή παρά μόνο το ποσό που αναγράφεται πάνω στο συνοδευτικό δελτίο αποστολής, όπως σας έχει εμφανιστεί και στην φόρμα παραγγελίας κατά την αγορά.

Η αντικαταβολή είναι διαθέσιμη ΜΟΝΟ για τα προϊόντα που μπορούν να αποσταλούν μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (Courier) και η πληρωμή της παραγγελίας γίνεται ΜΟΝΟ με μετρητά.

Η αντικαταβολή είναι δεκτή για παραγγελίες αξίας έως 300€ τόσο σε περίπτωση απόδειξης όσο και σε περίπτωση τιμολογίου.

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να καταθέσετε το τελικό ποσό της παραγγελίας σας σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας. 

Ως αιτιολογία θα πρέπει απαραίτητα να αναγράφετε τον αριθμό της παραγγελίας σας.

Επιλέγοντας αυτόν τον τρόπο πληρωμής, θα πρέπει να μας στείλετε την απόδειξη της συναλλαγής με e-mail στη διεύθυνση neonailgr@gmail.com

Η προετοιμασία της παραγγελίας και ο χρόνος παράδοσης ξεκινάει από την ημερομηνία αποστολής του αποδεικτικού κατάθεσης.

*Σε περίπτωση κατάθεσης από τρίτη τράπεζα σε λογαριασμό της εταιρίας μας, τα τραπεζικά έξοδα βαραίνουν εξ’ ολοκλήρου τον αγοραστή. Παρακαλούμε κάντε την αντίστοιχη επιλογή στο web banking ή ενημερώστε τον ταμεία της τράπεζας.