Ημιμόνιμο Βερνίκι Neonail 7,2 ml - Gentle Kiss

ΚΩΔ : 6125-7
€10.20

Μια φλερτ εμφάνιση, ένα ασυνείδητο άγγιγμα ενός χεριού και ένα φευγαλέο φιλί. Κάθε άνοιξη, οι γοητευτικές αναμνήσεις του πρώτου έρωτα επιστρέφει και το χρώμα του Gentle Kiss, σε μια απαλή σκιά ροδάκινου, τις αντανακλά τέλεια.

Ημιμόνιμο χρώμα. Λόγω της μεγαλύτερης συγκέντρωσης χρώματος, συνιστάται να το εφαρμόσετε δύο φορές: ένα πρώτο λεπτό πέρασμα και ένα δεύτερο κανονικό.

Είναι συμβατό με όλες τις ημιμόνιμες βάσεις, το σύστημα gel, το ακρυλικό σύστημα και το Acrylgel.

  1. Περιποιηθείτε τα νύχια και καθαρίστε τα με Nail Cleaner προκειμένου να αφαιρεθεί η τυχόν λιπαρότητα.
  2. Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα από τη βάση HARD BASE, πολυμερίστε σε λυχνία LED ή UV.
  3. Εφαρμόστε το πρώτο πέρασμα, λεπτό στρώμα, ημιμόνιμου βερνικιού από το χρώμα που έχετε επιλέξει και πολυμερίστε σε λυχνία LED ή UV. Για υψηλότερη απόδοση και μεγάλη διάρκεια πολυμερίστε σε λυχνία LED 48W για 30 δευτερόλεπτα. Εάν έχετε λυχνία με χαμηλότερη ισχύ αυξήστε τα δευτερόλεπτα (π.χ. λυχνία LED 36 ή 24W: 60 δευτερόλεπτα, λάμπα UV: 120 δευτερόλεπτα). Εφαρμόστε και δεύτερο κανονικό πέρασμα με την ίδια διαδικασία για να αποκτήσετε καλύτερο αποτέλεσμα, ομοιομορφία και κάλυψη.
  4. Εφαρμόστε στη συνέχεια το γυαλιστικό HARD TOP για να δώσετε λάμψη και διάρκεια, πολυμερίστε σε λυχνία LED ή UV.
  5. Περάστε την επιφάνεια του νυχιού με Nail Cleaner για να αφαιρεθεί η κολλώδης υφή.

Για να αφαιρέσετε το ημιμόνιμο βερνίκι από τα νύχια, θα πρέπει να περάσετε  με ένα buffer (μαλακή λίμα) την επιφάνεια των νυχιών σας προκειμένου να αφαιρεθεί το γυαλιστερό στρώμα που έχει αφήσει το τοπ, στη συνέχεια θα πρέπει να τοποθετήσετε καθαρό ασετόν στην επιφάνεια του νυχιού, σύμφωνα με τη διαδικασία που μπορείτε να βρείτε στη σελίδα με τις χρήσιμες Ερωτήσεις - Απαντήσεις (FAQs).