Δημοσιεύθηκε την

Πως να αφαιρέσω το ημιμόνιμο μανικιούρ?

Αφαίρεση ημιμόνιμου χρώματος με ασετόν:

Βήμα 1: Κόψτε μια μικρή ποσότητα αλουμινόχαρτου σε μικρά κομμάτια, καθένα αρκετά μεγάλο για να τυλίξει ένα νύχι.

Βήμα 2: Βρέξτε ένα μικρό κομμάτι βαμβακιού με ασετόν και εφαρμόστε το επάνω στο νύχι σας. Βεβαιωθείτε ότι το βαμβάκι καλύπτει πλήρως το νύχι.

Βήμα 3: Τυλίξτε το νύχι με ένα κομμάτι αλουμινόχαρτου, εξασφαλίζοντας ότι το ασετόν δεν θα εξατμιστεί. Επαναλάβετε τη διαδικασία για όλα τα νύχια.

Βήμα 4: Αφήστε τα νύχια σας τυλιγμένα για περίπου 10-15 λεπτά. Αυτό επιτρέπει στον ασετόν να δράσει στο ημιμόνιμο χρώμα και να το απαλλάξει.

Βήμα 5: Αφαιρέστε προσεκτικά το αλουμινόχαρτο και τη βαμβάκι. Το ημιμόνιμο χρώμα θα έχει μαλακώσει και θα είναι ευκολότερο να το αφαιρέσετε. Χρησιμοποιήστε ένα ξυλάκι ειδικό για επωνύχια για να αφαιρέσετε το ημιμόνιμο βερνίκι από τα νύχια.

Βήμα 6: Μετά την αφαίρεση του βερνικιού, εφαρμόστε μια ενυδατική κρέμα για νύχια ή λάδι για νύχια για να αποκαταστήσετε την υγρασία που ενδέχεται να χαθεί κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Δημοσιεύθηκε την

Babyboomer

Το Baby Boomer είναι μια τεχνική που συνδυάζει δύο ή περισσότερα χρώματα όπου η μετάβαση από το ένα χρώμα στο άλλο γίνεται με μία μικρή ανάμιξη τους. Συνήθως, τα χρώματα είναι απαλά και δημιουργούν έναν απαλό, γυαλιστερό, και φυσικό τόνο στα νύχια. Η τεχνική Baby Boomer είναι εμπνευσμένη από τη γενιά των Baby Boomers και την επιθυμία για μια κομψή και διακριτική εμφάνιση.

Για να δημιουργήσετε μια μανικιούρ Baby Boomer, μπορείτε να ακολουθήσετε περίπου τα παρακάτω βήματα:

 1. Ξεκινήστε με το να προετοιμάσετε τα νύχια σας. Κόψτε και σχηματίστε τα και στη συνέχεια εφαρμόσετε μία ημιμόνιμη διάφανη βάση.
 2. Στη συνέχεια εφαρμόστε μία από τις ημιμόνιμες βάσεις Baby Boomer της NEONAIL, απαλό ροζ ή ροδακινί.
 3. Χρησιμοποιήστε ένα λευκό ή απαλό χρώμα για να δημιουργήσετε το gradient effect. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σφουγγαράκι ή ειδικό πινέλο για μανικιούρ.
 4. Μεταβείτε απαλά ανάμεσα στα δύο χρώματα για να δημιουργήσετε μια ομαλή μετάβαση. Μπορείτε να επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
 5. Εφαρμόστε ένα διαφανές top coat για να δώσετε λάμψη και να προστατεύσετε τη μανικιούρ.

Αυτή είναι μια βασική περιγραφή της τεχνικής Baby Boomer. Μπορείτε να προσαρμόσετε τα χρώματα και τη διαδικασία σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Δημοσιεύθηκε την

Βήματα για ένα ημιμόνιμο μανικιούρ.

Υλικά:

 1. Βάση για ημιμόνιμο βερνίκι
 2. Ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών (gel polish)
 3. Top coat για ημιμόνιμο βερνίκι
 4. Λάμπα UV ή LED για πολυμερισμό
 5. Αλκοολούχος λοσιόν ή Cleaner για τον καθαρισμό των νυχιών
 6. Λίμα νυχιών
 7. Ξυλάκι για την εφαρμογή
 8. Πινέλο για τον καθαρισμό των περιθωρίων του βερνικιού

Βήματα:

 1. Καθαρισμός και Σχήμα νυχιών: Ξεκινήστε με τον καθαρισμό των νυχιών σας. Αφαιρέστε το παλιό βερνίκι και δώστε το σχήμα που θέλετε στα νύχια σας με μια λίμα 120/180 grid για φυσικά νύχια.
 2. Προετοιμασία: Εφαρμόστε μια λεπτή στρώση από τη βάση για ημιμόνιμο βερνίκι σε κάθε νύχι και πολυμερίστε την σε λάμπα UV ή LED.
 3. Εφαρμογή Χρώματος: Εφαρμόστε το ημιμόνιμο χρώμα σε λεπτές στρώσεις. Κάθε στρώση πρέπει να πολυμεριστεί σε λάμπα LED πριν εφαρμόσετε την επόμενη. Είναι σημαντικό να μην εφαρμόζετε πολύ παχύ στρώμα από το βερνίκι διότι αυτό θα επηρεάσει την διάρκεια του μανικιούρ σας (θα ξεφλουδίσει εύκολα).
 4. Top Coat: Εφαρμόστε μια λεπτή στρώση από το top coat και πολυμερίστε το σε λάμπα.
 5. Καθαρισμός: Χρησιμοποιήστε Cleaner για να καθαρίσετε την κολλώδη ουσία του βερνικιού.

Αυτά τα βήματα θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα όμορφο ημιμόνιμο μανικιούρ στο σπίτι. Θυμηθείτε να διαβάζετε πάντα τις οδηγίες των προϊόντων που χρησιμοποιείτε για να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Πώς να επεκτείνετε χρονικά το ημιμόνιμο μανικιούρ σας;

Προετοιμάστε σωστά την φυσική πλάκα των νυχιών.

Καθαρίστε την επιφάνεια των νυχιών με cleaner.

Αποφύγετε να βάψετε το δέρμα που περιβάλλει το νύχι.

Απλώστε λεπτά στρώματα βερνικιού.

Ασφαλίστε το ελεύθερο άκρο.

Πολυμερίστε τα ημιμόνιμα βερνίκια σύμφωνα με τους χρόνους πολυμερισμού των προϊόντων.

Ελέγξτε τη διάρκεια ζωής της λάμπας σας.

Ελέγξτε το βερνίκι σας εάν το έχετε πολύ καιρό και έχει χαλάσει.

Είναι καλύτερο τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε να είναι από την ίδια εταιρεία.