ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Εάν είστε επαγγελματίας στον τομέα της περιποίησης άκρων συμπληρώστε τα στοιχεία σας, στην φόρμα που ακολουθεί, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας ενημερώσουμε για τις ειδικές τιμές που μπορείτε να έχετε ως επαγγελματίας.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Όροι Χρήσης
Η προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών μας έχει πρωταρχική σημασία. Για το λόγο αυτό λαμβάνουμε όλα τα κατάλληλα τεχνολογικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων έτσι ώαστε να διασφαλίζεται ότι η επεξεργασία τους πραγματοποιείται πάντοτε σύμφωνα με τις υποχρεώσεις που τίθενται από το σχετικό νομικό πλαίσιο.

Τι είναι ο GDPR;

Ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (General Data Protection Regulation – GDPR) 2016/679 αποτελεί το νέο κανονιστικό πλαίσιο της Ευρωπαϊκή Ένωσης (ΕΕ) για τη διαχείριση των προσωπικών δεδομένων. Αντικείμενο του νόμου είναι η θέσπιση των προϋποθέσεων για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, προς προστασία των δικαιωμάτων και των ελευθεριών των φυσικών προσώπων και ιδίως του δικαιώματος προστασίας των προσωπικών τους δεδομένων.

Ποιες κατηγορίες προσωπικών δεδομένων επεξεργαζόμαστε και για ποιους λόγους;

Κατά την επίσκεψή σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.neonailgreece.gr είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία (όνομα, επίθετο, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) Τα στοιχεία αυτά είναι απαραίτητα για να μπορέσουμε να διεκπεραιώσουμε με επιτυχία και ομαλότητα την παραγγελία σας ή για να σας παράσχουμε υπηρεσίες όπως ενημέρωση για την κατάσταση της παραγγελίας σας ή ενημέρωση για προσφορές. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στον ιστότοπό μας, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών μας προς εσάς και την διασφάλιση της λειτουργίας της εκάστοτε υπηρεσίας. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές.

Με την εγγραφή σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, συμφωνείτε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για την αποστολή της παραγγελίας σας, την ενημέρωση σας για την εξέλιξης της αλλά και για σχετικές ενημερώσεις για προσφορές. Επιπλέον, συμφωνείτε να χρησιμοποιήσουμε/προωθήσουμε τα αναγκαία προσωπικά σας δεδομένα σε εταιρείες Courier για την αποστολή της παραγγελίας σας.

Σε κάθε περίπτωση, οι εργαζόμενοι της εταιρείας μας που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένοι και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα δεν είναι εφικτή και απαγορεύεται.

Για οποιαδήποτε απορία ή πρόταση ή δήλωση που σχετίζεται με αυτά τα θέματα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας κάνοντας χρήσης της ειδικής φόρμας επικοινωνίας.

Οποιαδήποτε χρονική στιγμή διατηρείτε το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων σας σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε την διαγραφή των δεδομένων σας και ο υπεύθυνος επεξεργασίας της εταιρείας μας έχει υποχρέωση να τα διαγράψει άμεσα.

Έχετε το δικαίωμα να απαιτήσετε από τον υπεύθυνο επεξεργασίας τη διόρθωση λανθασμένων στοιχείων καθώς και τη συμπλήρωση ελλιπών δεδομένων που σας αφορούν. Σε περίπτωση που έχετε δημιουργήσει λογαριασμό, έχετε και ο ίδιος τη δυνατότητα να τροποποιήσετε τα προσωπικά σας στοιχεία.

Τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε όπως ονοματεπώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, ταχυδρομικός κώδικας, νομός, πόλη, περιοχή, χώρα, σταθερό ή /και κινητό τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση, ΑΦΜ, ΔΟΥ, επάγγελμα, τα επεξεργαζόμαστε μόνο όταν έχουμε νόμιμο λόγο να το κάνουμε.