Δημοσιεύθηκε την

Μανικιούρ Άνοιξη 2024. Ανακαλύψτε την συλλογή THE MUSE IN YOU

Αυτήν την Άνοιξη ξετρελαθείτε με τα στολίδια και επιλέξτε ένα εκφραστικό χρώμα που θα τονίσει και θα δώσει φρεσκάδα στο styling. Δημιουργήσαμε για εσάς την συλλογή The Muse In You, ακολουθώντας τις hot τάσεις για την άνοιξη του 2024 ! Το μόνο που χρειάζεστε είναι σωστή απόχρωση βερνικιού και γρήγορη διακόσμηση.

Μοντέρνα ημιμόνιμα βερνίκια νυχιών για την άνοιξη 2024 με τη συλλογή The Muse In You – γεμάτο χρώμα και σαγηνευτικό αποτέλεσμα.

Η συλλογή περιλαμβάνει μια απόχρωση που θα σας κάνει να θέλετε να είστε ο εαυτός σας! Είναι ένα ροζ ημιμόνιμο το Born to be Myself . Μπορείτε να γίνεται πιο δημιουργική με το συναρπαστικό Create art – Create More, η βάση του είναι διαφανής και το εσωτερικό είναι γεμάτο ροζ σωματίδια και μωβ-μπλε κομμάτια φύλλου.

Δεν μπορούμε, επίσης, να ξεχάσουμε την απόχρωση Vibrant awakening σε νέον χρώμα , που θα ταιριάξει απόλυτα με κάθε ανοιξιάτικο φόρεμα – Το Vibrant awakening είναι μια τέλεια επιλογή για διάφορες περιστάσεις.

Δώστε έμφαση στη γυναικεία φύση σας χρησιμοποιώντας το κόκκινο κοραλλί Vivid Soul .

Η φετινή άνοιξη είναι η τέλεια στιγμή για μια απόχρωση εμπνευσμένη από το χρώμα της χρονιάς σύμφωνα με την Pantone , το πορτοκαλί βερνίκι Dose of Confidence.

Η συλλογή βερνικιών νυχιών για την άνοιξη του 2024 συμπληρώνεται από μία κοριτσίστικη και μοντέρνα προσθήκη: αποξηραμένα λουλούδια σε ροζ, μωβ και πορτοκαλί.